Innopeda®-asiantuntijat

Tilaa asiantuntijaesitys
tapahtumaan, seminaariin tai webinaariin.

susanna.saari@turkuamk.fi

 

Meiju Keinänen (KT) toimii lehtorina ja tutkimusryhmän vetäjänä Turun AMK:ssa vastuualueenaan innovaatiopedagogiikan kehittäminen ja tuotanto/projektiperusteinen oppimisympäristöosaaminen.

 

Taru Konst (FT, KTL) toimii yliopettajana ja erityisasiantuntijana Turun ammattikorkeakoulussa vastuualueenaan innovaatiopedagogiikan tutkimus, kehittäminen ja koulutus.

 

 

Koulutamme verkossa tai paikan päällä;
suomeksi, ruotsiksi, englanniksi,
saksaksi ja ranskaksi.


 


Marjo Joshi (FM) toimii Johtavana asiantuntijana vastuualueenaan Turun AMK:n koulutuksen kehittäminen. 
Milla Järvipetäjä (YTM) toimii lehtorina, tutkimusvastaavana ja projektipäällikkönä Turun AMK:ssa vastuualueenaan projektiosaaminen, taidelähtöiset menetelmät ja verkkopedagogiikka.
Timo Luukka (MBA) toimii lehtorina Turun AMK:ssa vastuualueenaan digitaalinen markkinointi ja myynti sekä liiketoimintaosaaminen. Timo tekee parhaillaan väitöskirjaa Turun yliopistoon.

Sanna Simola (FM) toimii lehtorina Turun AMK:ssa vastuualueenaan verkkopedagogiikan kehittäminen, kansainvälisyysosaaminen sekä saksan kieli ja kulttuuri.
Tarja Åberg (BSc, MBA) toimii lehtorina ja projektipäällikkönä Turun AMK:ssa vastuualueenaan organisaatioiden toiminnan kehittäminen ja johtaminen sekä projektiosaaminen.